sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Onnellisuusansa on ilmestynyt

Russ Harrisin kirja Onnellisuusansa - elinvoimaa hyväksymisen ja omistautumisen avulla on tullut painosta, ja sitä saa kirjakaupoista.
Kirjaa voi tilata myös Duodecimin verkkokaupasta.

Kirja on  kattava perusteos hyväksymis- ja omistautumisterapian soveltamisesta. Voit tutustua kirjan sisällysluetteloon ja lukea johdannon klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Onnellisuusansa - sisällysluettelo

Onnellisuusansa -johdanto

Onnellisuusansa sopii niin itsehoito-oppaaksi kuin ammattilaisen käyttöön.
Tässä alla vielä video, jossa kirjan kirjoittaja Russ Harris esittelee HOT - työskentelyä:Kirja esittelee HOT-periaatteiden soveltamista käytäntöön lukuisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Harrisin tyyli kirjoittaa on mukaansatempaava ja selkeä. Kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka haluaa luoda itselleen merkityksellisen, elinvoimaisen elämän ja oppia välttämään onnellisuusansaa.

Oli ilo suomentaa tämä kirja ja Duodecimin kustantamana saattaa se suomalaisten lukijoiden luettavaksi. Kirja on käännetty yli 20 kielelle ja se on yksi eniten myydyistä HOT-kirjoista maailmassa.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian uudet suuntaukset ovat herättäneet suurta kiinnostusta myös Suomessa. Pian saatavilla on kirja, joka auttaa ymmärtämään paremmin sitä, miten hyväksymistä, mindfulness-taitoja, ja omistautumista voi soveltaa niihin erilaisiin elämänongelmiin, joita kohtaamme.

Russ Harris on australiassa asuva, Englannissa syntynyt ja siellä lääkäriksi opiskellut HOT-terapeutti, kirjailija ja kouluttaja. Hänen workshoppinsa keräävät paljon kuulijoita ympäri maailmaa. Hän on kirjoittanut kaikkaan viisi HOT-aiheista kirjaa, joista nyt suomennettu on ensimmäinen.Ei kommentteja: