keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Joustava mieli sarjan PDF - työkirjat

Työkirjat, joita tällä hetkellä on saatavilla:


1. Joustava mieli - työkirja  31 € sisältäen alv 24 %


Tämä työkirja liittyy teokseen Joustava mieli – vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta (Duodecim 2009). Kirja käsittelee psykologisen joustavuuden kehittämistä, ja perustuu hyväksymis- ja omistautumisterapiaan sekä muihin kognitiivisen käyttäytymisterapian tutkittuihin ja vaikuttaviin menetelmiin. 

Työkirja edustaa kaikkein uusimpia harjoituksia, jotka pohjautuvat tähän HOT - malliin. Tällaisesta omatoimisesta psykologisen joustavuuden kehittämisestä on saatu vakuuttavaa näyttöä. Vuoden 2016 lopussa julkaistiin tutkimus HOT – itsehoitokirjan vaikuttavuudesta: osallistujat käyttivät noin neljä tuntia viikossa HOT – taitojen opiskeluun ja harjoitusten tekemiseen 12 viikon ajan. Tulokset osoittivat merkittävää edistymistä tietoisuustaidoissa, myötätunnossa itseä kohtaan sekä kyvyssä reagoida ajatuksiin uudella, joustavalla tavalla. Myös tarve tunteiden välttelyyn väheni, ja lukijat olivat halukkaampia olemaan ahdistuksen, pelkojen ja muiden epämiellyttävien tunteiden kanssa toteuttaessaan arvojen mukaisia tekoja. Tämä tulos kannusti myös tämän työkirjan tekoa.


2. Joustava mieli parisuhteessa - työkirja 31 € sisältäen alv 24 %

Työkirja tarjoaa hyväksymis- ja omistautumisterapian ja käyttäytytymisterapian harjoituksia ihmissuhteiden kehittämisen tueksi.
Työkirjan nimi on Joustava mieli parisuhteessa  - työkirja 1.0. (Sen esite löytyy nimeä klikkaamalla).
Sen nimeen voisi myös hyvällä syyllä liittää jatkon ... ja muissa ihmissuhteissa.


3. Köydenvedosta kuskin paikalle - ahdistuneisuuden hoito - opas 34,72 € (sisältäen alv 24 %)

Soveltuu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön, sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmien oppikirjaksi, koska siinä käydään läpi kaikki kuusi psykologisen joustavuuden perusprosessia step by step.

Tilaukset:

Tilaukset meilillä osoitteesta arto.pietikainen@joustavamieli.com
Saat tilaamasi kirjan pdf - muodossa samaan sähköpostiin, josta teit tilauksen.
Myös lasku tulee automaattisesti nimelläsi samaan meiliin.


Ei kommentteja: