perjantai 24. helmikuuta 2023

Joustava mieli urheilussa - kirja ilmestyy 8.3. 2023

Tässä kirjan esittely tiivistettynä


- Luo hyvinvointiasi ja urheilusuoritustasi tukeva suhde omaan mieleesi. 

- Päästä̈ irti haitallisesta vaativuudesta ja kasvata aitoa liikunnan iloa. 

- Tunnista, että onnistunut suoritus ei edellytä̈ ajatusten ja tunteiden kontrollointia vaan niiden avointa kohtaamista ja hyväksyntää̈. 

Joustava mieli urheilussa esittelee uusimpaan tutkimus- tietoon pohjautuvia psyykkisen valmennuksen keinoja urheilijan hyvinvoinnin sekä̈ suorituskyvyn tukemiseksi.

 Kirja käsittelee urheilun erityispiirteitä psykologisen joustavuuden näkökulmasta ja tarjoaa työkaluja sen hyödyntämiseen ja harjoittelemiseen urheilussa. 

Perinteisten kontrollointiin pohjautuvien urheilupsykologisten keinojen sijaan kirja painottaa tietoisuuden, avoimuuden ja hyväksynnän roolia niin hyvinvoinnin kuin suorituskyvynkin tukemisessa.

 Teorian ohella kirjassa on harjoituksia ja aitoja urheilijatarinoita siitä, miten joustavan mielen taitoja voidaan hyödyntää käytännössä. 

Tämä kirja on sinulle, jos haluat oppia lisää psykologisesta joustavuudesta urheilun maailmassa ja saada uusinta tutkittua tietoa psyykkisen valmennuksen teoriasta ja työkaluista. Kirja sopii kaikille urheilijoille ja liikuntaa harrastaville, mutta myös valmentajille, urheilijan läheisille tai kenelle tahansa urheilusta ja psyykkisestä valmennuksesta kiinnostuneelle. 


Kirjassa on kaikkiaan 68 harjoitusta, ja kirjan käyttäjät voivat ladata työkirjan itselleen täältä (ohjeet ilmoitetaan myöhemmin). Tarvitset salasanan, joka on kirjan luvun 21 viimeinen sana.

Ei kommentteja: