tiistai 16. lokakuuta 2012

Onnellisuusansa ilmestyy lähiaikoina

Hyväksymis- ja omistautumisterapiasta ilmestyy lähiviikkoina uutuuskirja suomeksi


 Kyseessä on Russ Harrisin teos "The Happiness Trap" (2008), joka sai suomenkieliseksi nimekseen "Onnellisuusansa - elinvoimaa hyväksymisen ja omistautumisen avulla."

Kirja esittelee HOT-periaatteiden soveltamista käytäntöön lukuisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Harrisin tyyli kirjoittaa on mukaansatempaava ja selkeä. Kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka haluaa luoda itselleen merkityksellisen, elinvoimaisen elämän ja oppia välttämään onnellisuusansaa.

Oli ilo suomentaa tämä kirja ja Duodecimin kustantamana saattaa se suomalaisten lukijoiden luettavaksi. Kirja on käännetty yli 20 kielelle ja se on yksi eniten myydyistä HOT-kirjoista maailmassa.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian uudet suuntaukset ovat herättäneet suurta kiinnostusta myös Suomessa. Pian saatavilla on kirja, joka auttaa ymmärtämään paremmin sitä, miten hyväksymistä, mindfulness-taitoja, ja omistautumista voi soveltaa niihin erilaisiin elämänongelmiin, joita kohtaamme.

Russ Harris on australiassa asuva, Englannissa syntynyt ja siellä lääkäriksi opiskellut HOT-terapeutti, kirjailija ja kouluttaja. Hänen workshoppinsa keräävät paljon kuulijoita ympäri maailmaa. Hän on kirjoittanut kaikkaan viisi HOT-aiheista kirjaa, joista nyt suomennettu on ensimmäinen.

Lisätietoja kirjasta päivitetään lähiaikoina.

Ei kommentteja: